Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szerint a világ!
A parancsnak engedelmeskedünk. Ha nekünk tetszik...

 

Maximálisan értékelem Gulyás Márton erőfeszítéseit, hogy olyan emberekkel is asztalhoz ül, próbálja szóra bírni őket, akikkel nincs egy véleményen, sőt ebben az esetben alacsonyabbrendűként kezelik. Ja nem, csak "szexuális" téren.... 

Az első 40! percben folyamatosan arról volt szó, hogy:

- "nem hiszünk a demokráciában"

- " itt tekintélyelvűség van"

- "nem szavazgatunk, a tisztségekre kijelöljük az embereket"

- "hiszünk a hierarchiában"

Miről is van szó? Hogy a magukat mélyen vallásosnak valló srácok (mert lányt még nem láttam eddig sehol...) mozgalma azt tűzte zászlajára, hogy visszaállítja az apostoli magyar királyságot, - jelentsen ez bármit-, külön iskolába küldenék a buzikat, lehetőség szerint visszacsatolnák a Trianoni békediktátummal elvett magyar földeket. Azt nem tudjék, hogy hogyan és ki választana királyt, de mindenképpen valaki válassza már meg azt a felkent erőskezű embert, aki a sanyarú sorsú magyarokat újra a kánaánba vezeti (jó ez kicsit zsidós, de értitek ugye). Lehetőség szerint azért ne legyen cigány, vagy félvér, kellemesebb a fajmagyar vonal.

Nem mondom, hogy ezekkel nem lenne bajom, de úgy gondolom, hogy amíg ez mederben tartható, és nem az utcán hőzöngenek, meg gyújtogatnak, addig joguk van beszélni. Vagy csinálják a négy fal között? Na, de félre a tréfával, mert a 40. percben dől össze ez a vaslogika.

Akkor, amikor ezen a félkatonai szervezet tagjai- akik a közösség javát  sajátjuk elé helyezik- , akik csak azért utálják a buzikat, mert szeretnék, ha ők is a mennybe jutnának, csak nem tudják beleverni abba a homokos fejükbe, na ezek azt mondják, hogy a pápa nem érdekli őket. Hogy is mondta Viktprunk? Pápa le, Vármegyések el, kártyavár össze.

A pápa a katolikus egyház feje. Ez egy hiearchikus szervezet. A legkevésbé sem demoktratikus. Akkor mi itt a baj? Az a baj, hogy most pont nem azt mondja, amit hallani szeretnének? Hm. Ez fura. Azt hittem, a parancs az parancs.

- Felebarátod házastársát ne kívánd!

- De amikor olyan JÓ SEGGE VAN! És a Pistának amúgy sem áll fel.

- OK, akkor ez esetben kivételt tehetünk. De ez legyen az utolsó!

Ez minden dezertőr álma. Úgy értelmezni a parancsot, ahogy nekünk tetszik. Felmerül bennem a kérdés, hogy ha végre lenne királya Magyarországnak, a HVM tagjai meddig állnának mellette? Vagy talán ők lennének az elsők, akik elkezdenének szervezkedni, meg tüntizni, mert mégsem ilyen lovat akartak?!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dv1x3yDnZ_Y

partizan_optimized.png

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr8616761536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása