Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Hová tűnt Greta Thunberg, a BLM mozgalom és Donald Trumpné?
Jelentem, kicsit lemaradtak a kattintásversenyben

Csak azért kérdezem, mert február óta nem hallottam a kis Grétáról. Szerintem, ahogy képernyőhöz jutott volna, eléugrott egy virológus, aki retteg. Vagy pont egy oltásellenes, aki meg azzal riogat, hogy 5G antenna van a maszkban.  Mi van a globális felmelegedéssel? Megállt vajon? Már nem halunk ki? Jaaaa igen, emlékszem. Kihalunk, csak hamarabb, mert KORONA!!!! A Földnek még jól is jött ez az egész, mert Velencébe visszatértek a delfinek, meg ugye a repülő is kevesebb. A bálnákról nincs szó, mert az nem olyan insta barát, de műanyag szívószálból kevesebb fogy, mert bezártak a kocsmák. Bizonytalan vagyok abban is, hogy Ausztráliát vajon eloltották-e azóta?k_epa20190923214-1024x707.jpg

A BLM mozgalom kifulladt volna? Nem tudom. Az NBA véget ért, így nagydarab fekete kosarasok hátán sem látom már a szlogeneket. „I can’ breathe”. Nincs hír a seattle-i szabad köztársaságról. Bevonult a Nemzet Gárda, vagy már ott is járványkórházat kellett kialakítani? A Vadhajtásokon ugyan megjelent, hogy a „mocskos n__er banánzabáló szarok” miatt van az egész felhajtás, de aztán Bede bá is bekussolt hamar.tbosawghcyi6tbknibwi6s7hay.jpg

Még véget sem ért az utolsó államban az össznépi számolgatás, de már senkit sem érdekel, hogy Trump és Trumpné végül kipakolja-e a párduc mintás kanapékat a Fehér Házból, vagy Bidennek kell túladnia rajtuk eBayen.

Egy éve a migránsok még milliószámra özönlötték el kis hazánkat, ma már csak az M1 híradójában tartják magukat, de lassan onnan is kikopnak.

Soha semmi nem volt még az életemben, ami ennyi ideig és ilyen módon dominálta volna le a TELJES média palettát. Szerintem a Hahotában is a covidról írnak, és Cardi B segge is (https://www.youtube.com/watch?v=hsm4poTWjMs) csak azért verte ki a biztosítékot, mert nem volt rendesen fertőtlenítve.

Mindenki akar magának egy kis szeletet a pandémiás tortából. Lehetőleg olyan címet kell adni, amire rákattintanak, majd onnan egy kis bannerrel tovább lehet csalogatni a nagyérdeműt. HALÁL-ÖSSZEOMLÓ EGÉSZSÉGÜGY- RETTEGŐ TANÁROK- ERKÉLY KONCERTEK! Mi kell még?!

Talán egy kis józan ész. Az jól jönne. Mert egyszer véget ér ez az egész szar, és akkor a szokásosnál is nehezebb lesz visszatalálni a normalitáshoz.

 

 

 

 Képek innen:

https://vasarnap.hu/2019/12/05/greta-thunberg/

https://www.vox.com/identities/2020/6/16/21292723/chaz-seattle-police-free-neighborhood

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr4516286338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása