Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Vasalódeszkás for president
nekünk ez jutott...

Vasalódeszkás for president!

Nekünk ez jutott…

Megmondom őszintén, nem szeretem a percek alatt mémmé váló embereket. Vagy általában nem szeretem. Legtöbbször nem is értek egyet a lihegőkkel, akik azonnal akarnak egy szeletet a tortából, hogy egy kicsit ők is a részesei legyenek. Vagy pont ellenkezőleg, meg kell mutatni, hogy ők aztán soha ilyet…

Vasalódeszkás úrral most tele van a média. És egy kicsit meg is érdemli. Nekem amolyan igazi jóindulatú tesitanárnak tűnik, aki tisztában van vele, hogy nem sportolókat nevel, nem zavarja, hogy ő a szertárban, a „rendes” tanárok meg a tanáriban szünetelnek. Szeretné, ha szeretnék a gyerekek és még az is érdekli, hogy egészségesebbek legyenek vele, mint nélküle. Nem akarja megváltani a világot, a helyén van. Pro és kontra sorakoztatnak itt érveket, amiből legtöbb a pro, hiszen egy szimpatikus, vicces figuráról van szó. Jelenleg nem szexi a kontra oldalon lenni. Persze erre is van igény, mert valamilyen nyakatekert mélymagyar meggyőződés miatt mindig van, aki már egy rég kihűlt segget is fényesre akar nyalni. Jó példa erre a promenad.hu:

https://www.promenad.hu/2020/06/15/olvasoi-levelek-alljunk-ki-balazs-jozsef-mellett/

Közben meg már az EMMI is belátta, hogy menthetetlen az ember, vagyis: „A tárca egyértelmű túlkapásként értékeli a tankerületi igazgató eljárását” És ezzel meg is volt a selyemzsinór, elfogadták a lemondását.

Sokan elégedetten csettintenek most, hiszen a gaz elnyomó rendszer most meghátrált. De sajnos nem így van. Nem hátrált meg. Még csak nem is lassít. Egy szerencsétlen túlbuzgó alkatrészt most kicserélnek, és az egész töfög-pöfög tovább, egyre gyorsuló mozgással a 19. századból nyakunkon maradt porosz mentalitással. Én nem gondolom, hogy ezek után sok-sok tanárnak jut majd eszébe csinálni valami egyedit, valami kreatívat. Valamit…

Mert mi van, ha az ő seggét nem mentik meg, mi van, ha belőle nem lesz mém. Mi van, ha sokkal okosabban, egyszerűbben, ügyesebben rúgják ki, és lesz annyi esze a csinovnyik elvtársnak, hogy ne csuklóztassa feleslegesen. Akkor az lesz, hogy elmúlik csendesen, nyom nélkül, és még csak a Blikk sem hívja majd fel.

Miközben a népszerűség hullámait a vasalódeszkán szörfözve lovagló tesitanárról és a méltán kiebrudalt tankerület vezetőről sokan és sokat beszélnek, egy nagyon fontos, talán a legfontosabb dolog kimarad.

Vajon melyik szülő fújta be a saját gyereke tanárját? Mi volt a motivációja, amikor nem a telefont vette fel, hogy „Lacikám nemár”, hanem egy levelet írt az igazgatónak? Mert lehet itt a tankerülettel, meg az Emmivel jönni, de az első lépést egy igazi percemberke, egy szürke eminenciás, egy legkisebbségi komplexusban szenvedő szülő tette meg. Nem kell ide a Nagy Testvér, elég, ha mi itt vagyunk egymásnak…

ttps://www.youtube.com/watch?v=oXexjvIogJo

nevtelen-3-2-480x270_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr5015813596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsekerno_007 2020.06.17. 14:08:44

KariGeri majdnem ilyen. Mint a vasalódeszkás.

BéLóg 2020.06.17. 14:29:04

Talán az, akinek a gyereke az iskolai (!) testnevelésórán (!) ráfeküdt a saját vasalódeszkájukra ami összetört alatta és a gyerek kitörte két fogát.
Ez a videó NEM vicc volt, hanem egy teljesen HIVATALOS testnevelésóra, az ISKOLA netes hálózatán az ISKOLA eszközeivel készített adás, aminek a végén SÖRREL öblített az oktató.

Értem én, amit a TANKERÜLET vezető csinált az a MÁSIK fasság volt. Ráadásul a KLIK még RÁ IS SZÓLT a fazonra, hogy ezt MÁSKÉNT oldja meg. Szóval mindketten barmok voltak.

Szóval az egyik kutya, a másik meg egy híján húsz.

hümhüm 2020.06.17. 14:47:33

Kedves poszter!

Nem kell ahhoz senki, hogy befújja az illető tanárt. A hülyeségnek gyorsan híre megy, így nyilván eljutott az illető feletteséig is. Vagy esetleg el sem tudod képzelni, hogy pl. egy iskolaigazgatót érdekli, hogy hogyan oktatnak a kollégái on-line?
Amúgy, ha tényleg hivatalos, on.line oktatási óra keretében nyomta a fazon ezt az egyébként mókás videót, akkor elég nagy pöcs. Egy tanóra nyilván nem lehet 4 perces, és egy ilyen "testgyakorlás" nyilván semmit nem tesz a gyerek egészsége érdekében. Ha pl. egy kiadós on-line vezényelt mozgatás után levezető lazázó videónak szánta volna, akkor senkinek semmi kifogása nem lehetne, még KLIKnek sem, tankerületnek sem, senkinek.
A másik pöcs értelemszerűen a túlbuzgó felettes...nem kár érte

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2020.06.17. 15:02:50

a nemetekre ra kellett szolnia a rendorsegnek, hogy fejezzek be egymas feljelenteset, nem fognak mindenkit lecsukni, aki kiment a parkba a korlatozasok ellenere. csak ugy, vesd ossze.

Galerida 2020.06.17. 15:08:37

Marha jól jött ez a vasalódeszka ! Hálásabb téma, mint Korózs leleplező videója.....és jelentősebb is! Egy vasalódeszkán max. 1 halott lehet az eredmény, nem tízből kilenc...

glasperlenspiel 2020.06.17. 15:45:51

A csávó rendszeresen írogatott rá diákokra, hogy köpjék be a tanárokat.

ulpius66 2020.06.17. 17:51:04

@Galerida:

Ott a pont!

Az index címlapján mindössze három blog szól a vasalódeszkás úszó-világbajnokról, míg a Kórós-videó mintha nem is létezne.....

Ügyes, nagggyon-naggyon ügyes - mondaná Kohn a zsidó.....
(ha nem írunk róla, akkor nincs is..... hát eléggé izzadságszagú a ballibsik erőlködése a Kórós-videó elhallgatásáról.....)

Ad Dio 2020.06.17. 17:57:11

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásít... be izgalmas és milyen eredeti ez a téma megközelítés...

CSOKKI MÁLNA 2020.06.17. 19:25:26

@BéLóg: No igen, nekem is ez jutott eszembe..

Valamint ,az, hogyha egy civilben tesitanár fideszes önkormányzati képviselő készítette volna ezt a videót, akkor már lincselné a libsihorda a neten..Mer a zoktatás meg a zegészségügy!

birkamenet 2020.06.17. 20:30:16

@nemecsekerno_007: @BéLóg: @droid_: @Galerida: @ulpius66: @Ad Dio: @CSOKKI MÁLNA:

Helló fidess-es díszidiótái a hazának! A 9 éves szomszéd gyerek üzeni nektek, hogy a videónak két megbocsájthatatlan bűne volt.

1. Nem volt rajta a 8-as karika, így az óvodás agyú idióták is megnézhették a burleszket

2. Nem írta ki a tanár nektek a búvalbaszott fidiótáknak, hogy ez egy SZÓÓÓRAKOZTATÓ MÜSOR, így ti funkcionális analfabéták ott szörnyülködtök már 4 napja, hogy mi van ha a gyerek a 200 méter mell vasalódeszkán való leúszása közben, nylon zacskóval a fején és pamutzoknival a lábán leesik a 80 cm-es szédítő magasságú vasalódeszkáról???

Erre mondtam a kölyöknek, hogy ezeket a fidessbirkákat körbe kellene hurcolni a világban, hogy lássák a népek, hogy ilyen állat mégis van!

birkamenet 2020.06.17. 20:43:16

@nemecsekerno_007: @BéLóg: @droid_: @Galerida: @ulpius66: @Ad Dio: @CSOKKI MÁLNA:

Nektek búvalbaszott mélymagyar funkcionális analfabéta fideSS-eklnek meg amúgy megvan a magatok szórakoztató müsora, a Bájer só. Ez az epehényásokkal teli egyórás mélymagyar búslakodás a libsi világ gyötrelmeiről, na ez való a nektek, ez a fideSS-es KÖZPONTI "HUMOR"!

Nem is csoda hogy aki a fideSS-es központi "humoron" cocializálódík, annak minden kabaré, burleszk, szatíra, Vidám Színpadi produkció stb elejére ki kell írni nagy betükkel, hogy EZ EGY SZÓÓÓRAKOZTATÓÓÓ MÜSOR!!!
Különben az EPE"HUMORRAL" trenírozott fidióta birkája soha az életben nem jönne rá.

Ad Dio 2020.06.17. 20:54:54

@birkamenet:

Szóval akkor Te szükségét érzed, hogy a testnevelő tanár sörrel traktálja a gyerekedet az órán és közben veszélyes mutatványokra biztassa. Okés. Elfogadom. Azon gondolkodom, hogy vajpn nehéz volna hasonlóan állnod hozzám?Tolerancia. Mond ez a szó bármit is Neked? El tudod esetleg képzelni azt, hogy lehetséges a Tiedtől eltérő vélemény? És hogy az esetlen nem jobb vagy rosszabb, csupán MÁS mint a Tied?

kvadrillio 2020.06.17. 21:03:12

rosssszzz az irány viktor ! keveseknek adtál okat, sokaknak keveset, sőt, semmiot !!! najóóóóó én kabtam az önkoritól 1 db szájkosarat. :O)))
ROSSZ AZ IRÁNY....VIKTOR !!!!!

kvadrillio 2020.06.17. 21:04:17

rosssszzz az irány viktor ! keveseknek adtál okat, sokaknak keveset, sőt, semmiot !!! najóóóóó én kabtam az önkoritól 1 db szÁJKOSARAT !!!

ROSSZ AZ IRÁNY VIKTOR !!!!! EBBŐL TE NEM FOX MEGÉLNI ! :o)))

kvadrillio 2020.06.17. 21:16:52

AZ EGÉSZ BANKRENDSZAR ILYEN PÉNZMOSÓKKAL ÉS CSALÓKKAL VAN TELE, MINT ZÉCHENYI.....

Dankházi Zsolt 2020.06.17. 21:26:35

Gépész tanárunk az óra közepén rágyujtott. Ez 1997 körül történt. Senki az ég világon nem jelentette az igazgatónak. Matektanárnő kb 130 kilós, akkora kokikat osztogatott hogy visszhangzott a koponyád. Senki sem jelentette fel. A mai gyerekek szülei nem ebben az országban nevelkedtek és tanultak esetleg? Netán az akkori személyes sértettségüket vetítik át a mára? Amikor a tanároknak még volt tekintélyük és ha hülye voltál a tanár is lekevert egyet, meg otthon a szüleid is.

Dankházi Zsolt 2020.06.17. 21:41:07

@Ad Dio: a sörreklámokkal mi a helyzet a tv-ben? Pereljük be a Soproni, Dreher, Borsodi, Pécsi sörgyárakat! A szülő is legyen zugivó, soha egy korty sört se fogyasszon a gyerek előtt, bújjon el előle! A fontos a képmutatás!

anyadmajma 2020.06.17. 21:54:35

@Ad Dio: hát, te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, nem tudom, hogy kaptál engedélyt leírni a "tolerancia" szót, de hát biztos ez volt a havi prémiumod. Bár lehet nem vigyorognál, ha tudnád mit jelent, te gyökér:)

Ad Dio 2020.06.17. 21:55:33

@Dankházi Zsolt:

Jaja. És a pornót is... vagy inkább tekintsük normálisnak ha egy tanár livepornót nyom a gyerekek előtt?

Ad Dio 2020.06.17. 21:57:04

@anyadmajma:

Kettőnk közül az egyik tudja mi az, de az alapján amit leírtál, kétlem hogy Te lennél az. Istenem, miért ilyen nehéz picit is differenciáltan gondolkodni?...

Ad Dio 2020.06.17. 22:02:11

@Dankházi Zsolt:

Nézd. Ha Neked jó az, ha a tanár veri a gyerekedet meg fujja rá a bagófüstöt órán, akkor okés. Lelked rája. De nem lehetséges, hogy az, hogy Te elfogadod ezt, nem jelenti azt, hogy MINDENKI KÖTELES elfogadni? Nem lehetséges olyan ember, aki szerint ~ esetleg ~ a testi fenyítés már nem divat és a passzív dohányzás sem igazán jó egy fejlődő szervezetnek? Ahogy mondjuk inni sem kellene a gyerek előtt tanórán (akkor sem ha az virtuális)? Esetleg?....

Dankházi Zsolt 2020.06.17. 22:06:20

@Ad Dio: live pornó? Hol, mikor?
Marad a gyógyszerreklám hüvelygombára, meg vizelettartási zavarra.... Ne túlozzunk. Te is felnőttél, én is. Leérettségiztünk, és mind dolgozunk. Legalább is én biztosan.

Dankházi Zsolt 2020.06.17. 22:14:17

@Ad Dio: a gyerekek személyiségformáló közege elsősorban a család. Majd az iskola, ahol nem magántanulóként van jelen, hanem sokadmagával. Nem tudsz mindent kiszűrni az életéből, képtelenség.

Ad Dio 2020.06.17. 22:16:47

@Dankházi Zsolt:

Mindent nem is akarok. Van amit elfogadok és van amit nem. Ha a tanár megüti a gyerekemet, cigarettázik vagy iszik órán, azt pl. én nem fogadom el. Legyen már erre lehetőségem. És ne legyek már ezért megbélyegezve. Ha lehetséges...

Ad Dio 2020.06.17. 22:20:09

@Dankházi Zsolt:

"Ne túlozzunk. "

Tlzás miondig az, amit Te annak tartasz. gy tűnik azért live pornót Te sem fogadnád el. A testi fenyítést talán igen. Nos, én azt sem. Meg a dohányzást sem. Meg tanóra keretén belül az alkoholt sem. Nem kell győzködnöd az ellenkezőjéről, mert én sem teszem. Vidd a gyerekedet olyan országba, ahol verik, dohányfüstöt tolnak az arcába részeg tanárok. Semmi gond. Én meg olyan helyre viszem, ahol mindez ismeretlen. Virágozzék minden virág szabadon.

Dankházi Zsolt 2020.06.17. 22:28:09

@Ad Dio: van lehetőséged. A gyermekedet elsősorban te neveled. Ha jól csinálod nem is foglalkozik olyan dolgokkal amikről tudja hogy rossz. Ő átsiklik felette, nem foglalkoztatja,nem lehet befolyásolni.

Nyilván a tanárnak nagy ráhatása van a személyiségfejlődésre. De alapvetően a gyerek azt a morált követi, amit otthonról visz magával.

CSOKKI MÁLNA 2020.06.17. 23:53:59

@Ad Dio: A kölyök állatot is móresre tanítják időnként korosabb fajtársai. Ez így normális. Csak ebben a mai ócska szar abnormális világban fordul meg minden, és a gyerek veri meg a tanárt, és aztán nem büntetést kap, hanem pszichológus néni simogatja a kis lelkét.
Ha apám fülébe jutott volna, hogy megütöttem egy tanárt, akkorát kaptam volna otthon, hogy a fal adja a másikat..

ulpius66 2020.06.19. 10:56:15

index.hu/belfold/2020/06/19/vezsenyi_laszlo_vasalodeszka_uszas_tanar_hvg_interju/

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása