Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Kire veri ki Kövér László?
De kit érdekel?

Kire veri ki Kövér László?

A kérdés költői, így a válasz nem is érdekes. Talán nem is szeretném tudni. Sőt, biztosan nem szeretném tudni. Sőt, ha valaki tudja, az is tartsa magában! Pottyondy Edináról egészen eddig semmit sem tudtam. Valójában most sem.

Teljesen véletlenül adta be a youtube, mivel az épp nézett video után következett. Persze a mindent uraló algoritmusok világában kérdés, hogy vannak-e véletlenek.

A fent említett videoban felvetett kérdés mindenesetre elég progresszív volt ahhoz, hogy megnézzem. Megérte. És a másik hármat is azonnal magamévá tettem. Igen, egyelőre négy videót lehet felfedezni a csatornáján, de azt remélem, hogy nem akad el itt a folyamat.

A kövér szexualitását taglaló kontent mellett az anyák napja, a kasza tibor felesége, és a gyökér szülőkről szóló is jó. Engem megvett.

Nézzétek ti is!

https://www.youtube.com/channel/UC_fAjvoGnqySaNM6DRfFiCAhqdefault.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr1815706872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása