Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Miért szeretjük Ryan Reynoldsot?
5 okot legalább tudok!

 

  1. Mert jól néz ki

Sajnos emellett férfiként sem mehetünk el szó nélkül. Sokszor jutott eszembe, ha később születek, nem Magyarországra, magasabb, sportosabb lennék, jobb génállománnyal, lenne hajam, szexi borostám és némi színészi tehetségem, akkor ugyanolyanok lennénk. Mint két tojás.

Amúgy megértem a nők millióinak rajongását. Kisportolt felsőtest, dús haj, boci szemek, kellőképpen ápolt borosta. Ha nő lennék akkor biztosan vele feküdnék le először álmomban a hollywoodi celebek közül. Lehet, hogy még így is…

  1. Deadpool

Nincs olyan szuperhős, akit ne lehetne elrontani a vásznon, viszont a legtöbb olyan, hogy nehéz igazán nagyot alakítani a sztreccsruhájában. Vasember és Penge mellett Deadpool a harmadik olyan figura, amikor a casting director kezét Isten vezette! Nem színészeket kerestek egy szerepre, hanem a karaktert találták meg a való életben. Talán semmiben sem látom szívesebben főhősünket, mint a kitérdesedett, szarfoltos piros kezelábasában!

  1. Zöld lámpás

Persze nem a zöld rettenet hanem az öniróniája miatt kedveljük a jó Ryant, ami nemcsak az álomgyári munkásokból, hanem az emberek nagy többségéből is hiányzik. Fiatal volt, kellett a pénz. Ugyan ki nem követett el olyan hibát életében, aminek több tízmillió dolláros bukta lett a vége? Ugye?! De ezzel együtt is tud nevetni magán, nem tilos erről beszélni, így állandó zrika forrás lehet, amivel legalább utólag próbálja levakarni a ráégett zöld fényt.

ryan-reynolds-750x375.jpg

  1. Kiderült, hogy tehetséges

Egészen biztos sok olyan ismert színész van, akinek soha nem tudhatunk meg semmit a valódi képességeiről, mert a rendezők, a filmstúdiók és igen, mi a nézők is az első adandó alkalommal beletuszkoljuk egy skatulyába, ahonnan élete végig képtelen lesz kimászni. Kevés az olyan korszakos tehetség, aki minden műfajban megállja a helyét és a közönség meg is hálálja a sokszínűségét. Gondoljunk csak bele, mi történne, ha Dwayne Johnsonról (AKA: The Rock) kiderülne, hogy BÁRMIBEN tehetséges, azon kívül, hogy ő az élő szikla? Ugye, hogy semmi? Mert ha csak fele ekkora lenne, máris nem érdekelne senkit, hogy tehetséges, mert olyanból biztosan van nála 1000 jobb a nyugati parton.

Na, ez a semmi történt Reynoldsszal is, amikor 2009-ben eljátszotta a Paperman (Ryan Reynolds a képzelt szuperhős volt a magyar címe) főszerepét és számomra kiderült, hogy ez a fiú tehetséges. Mivel ez egy olcsó film volt, nem tudott annyit bukni, mint a Green Lantern, de az IMDB-n 6.5-ön, a Rotten Tomatoesen 32%-on áll, ami nem azt mutatja, hogy sokan lennénk a film rajongói. Biztosan elfogult vagyok, de azt gondolom, hogy Ryan túl jóképű volt a szerephez, és a rajongók annyira nem befogadóak, hogy ha nem a vicces-érzelmes-de egyúttal kőkemény főszerepben látják, akkor inkább oda sem néznek.

  1. Jól áll neki a ráosztott szerep

Szar filmeket lehet csinálni, de ha egy szar filmben még a színészek is tehetségtelenek, akkor lesz igazán nagy a katasztrófa. Felsorolhatatlanul sok alja filmet gyártanak minden évben, és bizonyosan több is lenne belőlük, ha néhányban nem AZOK a színészek szerepelnének, akik adott esetben a szarból is tudnak várat építeni. Ez nem azt jelenti, hogy MINDEN filmből lehet jót csinálni, de legalább van egy kis reménysugár. Az Adam projekt kifejezetten jó családi film, a Különösen veszélyes bűnözők és a Six underground mondjuk már alulról súrolja a nézhetőt, de a Free guy, a Sokkal több, mint testőr, az Önkívület, a Védhetetlen azért mind-mind attól lettek egy kicsivel jobbak, mert Deadpool épp szabin volt és be tudott ugrani egy kicsit jópofáskodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr3317798417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása