Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Varga Judit szerint nem az a baj, hogy Szájer meleg, hanem az, hogy kiderült
NER logika level 100

Varga Judit igazságügyi miniszter szavai:

"Mint mondta, nincs semmiféle ellentmondás a Fidesz által preferált értékrend és Szájer József életvitelének lelepleződése között, mert az egyén és a közösség szintje két külön dolog, a magánéletében mindenki azt csinál, amit akar, viszont amikor Szájer lebukott, és az értékrendje nyilvánvalóan szembe került a közösség értékeivel, akkor rögtön megszületett a döntés a lemondásáról."

Szinte mindent lehet eltérő szempontok szerint vizsgálni. Általában szeretem is hallani/ olvasni az eltérő véleményeket. A fenti mondatokat azonban nehéz nem úgy értelmezni, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit csinál magánemberként, amíg nem derül ki - AKA: nem árt vele a politikai közösségének-. addig nem a párt dolga. Vagyis nem közügy.4q6119.jpg

Tehát Szájer lehet meleg, járhat szexorgiákra, drogozhat, ha mindezt titokban teszi, akkor közben megírhatja az alkotmányt, a párt uszíthat a melegek ellen, nincs ezzel semmi gond. Amint azonban úgy dönt, hogy a csatornán lecsúszva akar menekülni egy buziorgiáról, hátizsákjában "nem tudom, ki tette oda" droggal, az már nem oké.

"Lemondott, ez volt  helyes döntés", kiabálják most egymást túlharsogva a NER helytartói. Pedig mindannyian tudjuk, hogy nem mondott le. Neki mennie kellett. Viktor küldte a selyemzsinórt, és ő ezt nem utasíthatta vissza, hiszen ki tudja, hogy mi derült volna még ki róla "véletlenül". De valójában miért is kellett mennie? Mert drogozás gyanúja merült fel? Mert megszegte a kijárási tilalmat? Ugyan már! Kiderült, hogy meleg, és ezzel párhuzamosan nevetség tárgya lett, ezt pedig a Fidesz nem engedheti meg magának.

Szíjártó hajókázása, Orbán repülései, Semjén vadászata mind-mind magánügy, ezért nem kellett lemondaniuk. Kár... 

https://telex.hu/belfold/2020/12/11/varga-judit-egyenes-beszed-jogallamisag-neppart-szajer

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr1516338748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása