Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Hányásig zabálni a közös elemózsiából, kiöklendezni, majd újra asztalhoz ülni
Fideszesek a közmédiáról

Tíz évem volt hozzászokni az emésztőgödörből áradó szarszaghoz, de még mindig meg tud zavarni az időnként erősebben fellböffenő fingorkán. Nem érdemel olyan sokat ez az egész, de annyit mindenképpen, hogy kisbetűvel leírjuk minden szereplő nevét:

  • böröcz lászló
  • halász jános
  • nacsa lőrinc
  • szatmáry kristóf
  • hollik istván

Ők azok, akik szerint korrekt és igazságos az évi 100 000 000 000 forintból fenntartott közmédia. Szerintük ez így helyes, nem is értik a kérdés felvetést, nincs itt semmi látnivaló. Akinek nem tetszik, elmehet oda, ahova akar (az anyjába), és nézhet amit akar.maxresdefault.jpg

Volt még egy nagyszerű ember, aki végtelen butaságában, vagy nagyképűségében mindenkin túltett. kerényi jános azt találta mondani, hogy : " A közmédia kormánypárti. Onnan kapja az elemózsiát, világos, hogy oda húz"

Ez az a mélyen gyökeredző toxikus szervilizmus, ami kiírthatatlan Magyarországról. A "Ne harapj abba a kézbe, amely az ételt adja" és a "Ne szarj a saját fészkedbe" okosságok biztosan sok helyen működnek és igazak. Csakhogy itt az állam nem a saját pénzét osztja. Nem a saját javaival gazdálkodik. Hogy a példánál maradjunk, az "elemózsiát" a szavazóktól, az állampolgároktól kapja. Jó lenne, ha kerényi úr is megértené, hogy így neki és a többi semmirekellőnek is oda kellene húznia. A néphez, akitől a hatalmuk származik. Jó lenne, ha a közös "elemózsiát" nem arra használnák fel, hogy két pofára zabáljanak, hogy hányásig tömjék magukat, majd ha már nem fér beléjük több, jó keresztényhez méltó módon kiöklendezzék és újra falni kezdjenek. Mert közben vannak, akik éhen halnak!

 

ui. Mielőtt még valaki elkezdene visítozni, hogy bezzeg a Gyurcsány, meg a Nap TV, szeretném elmondani, hogy az sem volt rendben!

 

Itt a link:

https://www.youtube.com/watch?v=fGmAdhUhupw

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr4116288396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása