Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Sushi GO!
a legjobb dolog az évben

A Sushi GO nevű társasjáték a legjobb dolog, ami ezen a vonalon történhetett 2020-ban velünk. A COVID miatt amúgy is felértékelődtek azok a játékok, amikkel a felnőttek ÉS a gyerekek úgy tudnak együtt játszani, hogy mindenkinek élményt jelent.tarsas_sushigo_magyar_lrg.jpg

Bár a hivatalos játékszabály elég béna, elsőre bonyolultnak tűnik, de egy próbakör után kiderül, hogy pofonegyszerű. A sashimi-nigiri-maki-tempura-gőzgombóc lapok különböző értékkel bírnak, ezeket kell gyűjtögetni, a végén pedig nagyon fontos lesz, hogy kinél van puding! Igényes kivitelezésű lapok, szép grafikák, és egy strapabíró fém doboz teszi teljessé az élményt.

A rövid játékidő miatt sokszor fordulhat a szerencse, így ha valakinek van egy rossz sorozata, hamar javíthat.sushigo02.jpg

Sushi Go party néven már kijött egy bővített verzió, amit már megvettem ugyan, de egyelőre nem volt idő a kicsomagolásra, ezért a további tapasztalatokkal kapcsolatban később fogok jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr816270856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása