Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Eltitkolt magyar hip-hop történelem
50 cent bekaphatja!

 

Kevés dolog van mostanában, ami egy igaz magyar ember szívét úgy megdobogtatná, mint a Tóth Gábor által youtube-ra feltöltött Lopott ritmus című videó. Mi sem bizonyítja jobban a kártékony háttérhatalmi erők működését, hogy  2014-ben került fel a világhálóra, de csak most találkoztam vele. Bárhogyan is akarják azonban eltussolni az valóságot, most lehull a lepel:

https://www.youtube.com/watch?v=erKy-jpyIO4

Kiderült az igazság, amit mindig is sejtettünk, a méltán népszerű HIP-HOP műfaj magvait is a Kárpát-medence tápláló talaja szökkentette szárba. A tamáskodóknak, dadogóknak, gáncsoskodóknak végre befogják a száját!hipi.jpg

Dr. Braun Attila néprajzkutató időt és fáradtságot nem kímélve jár utána az erdélyi Föves településről indult hadaró versenynek, az ott kialakult, majd betiltott HIPI-HOPI táncnak, és a kenderégetés nemes hagyományának.hipi01.png

A derék amerikaiaknak szerencséjük volt, mint mindig. Ha nem találkoztak volna egy idegenbe szakadt honfitársunk filmjében a megfelelő zenei és táncos alapokkal, talán még most is countryt kellene hallgatniuk és nagycsöcsű, csizmás szőke nőket kéne néznünk naphosszat az MTV-n.

country-02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr6216242794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása