Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

A lényeg, hogy betartsuk a szabályokat!
Ja, nem...

Csak annyit szeretnék hozzátenni ehhez az egészhez, hogy ha beengedték volna szerencsétlenek, akkor kb. 100 x kisebb esélyük lett volna megfertőződni. Így ráadásul egy életreszóló élménytől is megfosztották őket. Ehelyett most el lehet mondani, hogy "zátkapus" volt a mérkőzés, vagyis "mi" mindent megtettünk azért, hogy megállítsuk a vírus terjedését. 

Szeretném elmondani, hogy nem. Nem tettünk meg mindent! A látszatintézkedések, a politikai marketing, és a mellébeszélés nem fogaj megállítani a vírust. Valószínűleg semmi sem állítja meg, amíg nem lesz vakcina. 

A választott vezetőinknek viszont egészen addig a pillanatig tökéletes panel lesz a COVID. Minél többet beszélünk róla, annál kevesebb szó esik az ennél nagységrendekkel nagyobb problémákról.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr4816205830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása