Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

A háború: béke, a szabadság: szolgaság, a tudatlanság: erő.
1984-2020

Orwell és 1984 soha nem volt olyan aktuális, mint most.

Mindig kell egy ellenség, akikkel hadban állhatunk. Legyen az migráns, az EU, a brüsszeli bürokraták, egy vírus, az idegenszívű ellenzék, Mari néni, vagy maguk a Pirézek.

Ha hadban állunk, kell haditerv is. A haditerv tartalma mindegy, a lényeg, hogy van, és ha van, akkor tartjuk magunkat hozzá. Egészen addig tartjuk, amíg a politikai érdekünk azt kívánja. Később a tervet meg lehet változtatni. Ha kell. Természetesen kell, de ne menjünk bele a részletekbe. Nekünk ezzel nem kell foglalkozni, a Nagy Testvér tudja, ő elintézi. És ha közben más lesz az ellenség, az sem baj, a lényeg a folyamatos harc. Mert, "A HÁBORÚ: BÉKE".

big-brother-poster.jpg

Évtizedek óta küzdünk a mindent elborító liberális mocsok ellen. Nem hagyhatjuk, hogy megfertőzzék ezekkel a kártékony eszmékkel a fiataljaink agyát. Persze még sokkal rosszabb lenne, ha az idős választópolgárok agyát állítanák át, mert akkor még az a kevéske kétharmad is odalenne, amit fáradtságos munkával kalapoztunk össze az elmúlt évtizedben, Nem lenne jó, ha mindenki azt gondolná, amit akar. Mert, "A SZABADSÁG: SZOLGASÁG".

gettyimages-474343792-714x534.jpg

Mindent, de mindent meg lehet tudni az internet korában. Birtokunkban van a végtelen tudás tárháza. Mindössze széles sávú kapcsolat kell és egy kattintásra kerül tőlünk Einstein, Montiscuieu, Tarantino és a világ összes hírportálja.

Kell ez nekünk abban a korban, amikor ingyen jön a Mónika show, ha a szemünk láttára dugnak a villa lakók, és a kedvenc influencerünk már Tik-tokon is fent van? Ugyan miért költenénk évi 100 miliárdot a KÖZMÉDIÁRA, ha azt akarnánk, hogy az eberek tájékozottak legyenek?!

Ne légy naív, "A TUDATLANSÁG: ERŐ"

223fd98386113f8248416072db967460.jpg

 Képek:

http://muon.hu/a-nagy-testver-masodik-szint/

https://www.politico.eu/article/juncker-slaps-down-orban-over-border-funding-request/

https://hu.pinterest.com/pin/27092035238629852/

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr8916199422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása