Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

Élőben vallott szerelmet a HÍR TV riportere
Novák Elődnek

Élőben vallott szerelmet a HÍR TV riportere Novák Elődnek

 
Nem vagyok a meleglobbi híve, de magyar állampolgárként azt gondolom, hogy a másságnak, adott esetben a kisebbségeknek helye van a legnagyobb hírcsatornán. Jól esett a lelkemnek, hogy az eddig szélsőjobbosnak, rasszistának, homofóbnak titulált Novák Előd volt az, aki nem tartva a következményektől, főműsoridőben coming outolt. Voltak korábban is erre utaló jelek, elég ha csak a pride zászlóval való futása ugrik be, ami nehezen tagadható Momentum az életében.

novak_zaszlo.jpeg
Ilyen előzmények után is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy az eddig csak a gyűlöletkeltő performanszairól ismert pártvezér a nyilvánosság elé állva vállalja vonzódását saját neméhez. Nyilván ez egy profi csatorna, profi médiamunkásokkal, tehát nem hiszek abban, hogy ez csak úgy ad hoc megtörténhetett. Azonban, ha meg is volt beszélve, nem volt zavaró, szép ívet adtak a történetnek.velkovics-vilmos-3-e1587570984796.jpg

Talán ott fordult át a borjú, amikor Velkovics Vilmos -reagálva a bejelentésre- szerepéből kilépve, az objektivitás elhullajtott morzsáit is lesöpörte gallérjáról és odaadásáról biztosította Elődöt. Most szeretném leszögezni, hogy nem vagyok homofób! Szerintem két felnőtt férfi el tudja dönteni, hogy mit kezd a magánéletével, hogyan gondolkodik a szexualitásról, én ebbe nem szólnék bele.

De!

Több objektivitást várnék el egy olyan jól fizetett szakembertől, mint Velkovics úr. Az hagyján, hogy majd felfalta a szemeivel Elődöt, de ha ez nem lett volna elég, hangot is adott vágyainak. Ezt már nem tartom helyénvalónak, ezért is szeretném, ha valamiféle helyreigazítás lenne ez ügyben. Mondjuk hallgassák meg a másik felet, hogy ők mit gondolnak a zászlóról, vagy hívjanak be egy ellenétes álláspontot képviselő vendéget.

Arról már nem is beszélve. mennyire kellemetlen lehetett ez Nováknak, aki- ha jól tudom- boldog párkapcsolatban él…

A végére belinkelem a videót is, hogy mindenki a sajt szemével láthassa ezeket a forró pillanatokat:

https://www.youtube.com/watch?v=sfzw_8KL1N8&t=4s

 

ui.

Sajnos az egészet csak én találtam ki, a video valójában a legszebb NER pillanatok egyikét örökíti meg, amikor nagy egyetértésben ítélik el a melegeket.

 

A képek innen:

https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--On8oWGw5--/7Uan8gvtuXFsAU7Cs.jpeg

https://mindenszo.hu/velkovics-vilmos-nem-erti-a-momentum-politikajat/

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr9516191506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása