Gondolatkarantén

Már hiszek, mondta Neo Morpheusnk és lezuhant a tetőről

6 undergorund film-nem-ajánló
Ryan Reynolds jobbat érdemel!

 

6 underground

Ryan Reynolds jobbat érdemel!

 

Egy gyors pörgetés az „újdonságok” menüpontban, illetve egy beugró emlék- „rettenetesen szórakoztató” olvastam valahol – miatt döntöttem a 6 underground mellett a minap. Mikor megláttam, hogy Ryan Reynolds is a szereplők között van, úgy gondoltam, hogy ezzel nem is nagyon lehet hibázni. Kedvelem ezt a fiút. Nem a Deadpool óta, persze az rátett egy lapáttal. De a sok-sok szar mellett nekem a Pengében is bejött, szerettem a 9-ben, de valójában Ryan Reynolds, a képzelt szuperhős miatt került arra a polcra, ahol azok szerepelnek, akikkel kapcsolatban elfogult vagyok. Még ha erre nem is szolgál rá feltétlenül az életművük. Mert valljuk be, hogy a jó Ryan boy elég sok szar-szemét-szennyben szerepelt az elmúlt 15 évben. De hát mit tehet valaki Hollywoodban, aki jóképű, magas és még humora is van. Semmit. Szerepeljen annyi szarban, amennyire felkérik és ha néhanapján jön valami jobb, ragadja meg a lehetőséget. Ryannak ez csak néha sikerült. Félig. Kicsit. Alig.

A 6 underground viszont nem miatta rossz. Vagy nem is tudom, hogy rossz-e, mert 15 perc után én kikapcsoltam. Ennyi elég is volt ebből az alávaló reklám áradatból. Ez a film egy végtelenített klip, amiben a szponzorok utasítása szerint jelennek meg a legkülönbözőbb termékek, miközben a szereplők egymás testnedveiben mártóznak meg. Ez eddig lehetne pornó is, de az alfa romeo, a redbull, a lavazza reklámok elhelyezéséhez most jobban jött az akció. Erőltetett humor, lassítás-gyorsítás, lövöldözés, feliratokon megjelenő szereplő nevek, minden mostanában menő dolog percekbe sűrítése. Ez pont ennyi. Erre nincs időm és másnak sem ajánlom. Olyan, mint az RTL-en egy esti reklámblokk feldúsítva.

 

https://www.imdb.com/title/tt8106534/

 

42507_7.jpg

mv5bnze2zjqxnjetnmi2zs00zmu0ltg4m2ytyzvhymriywu0yzi1xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1_uy1200_cr90_0_630_1200_al.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatkaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr9515682150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gondolatkarantén

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása